Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Van Lenteren
Korte Kruisweg 15
2676 XK MAASDIJK

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 08.30 - 18.00 uur
Do: 08.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 18:00 uur
Za: 08.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Slijterij van Lenteren úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Habitation Velier Last Ward 2009 9 y.o.

(0,0 / 5)
Habitation Velier Last Ward 2009 9 y.o.
Een drievoudig gedistilleerde pot still rum die nog steeds wordt geproduceerd in Barbados/Mount Gay en na 9 jaar in ex-bourbon-vaten te hebben gerijpt wordt gebotteld door velier. Een krachtige, rijke en complexe pure single rum.

Neus: Fruit, vanille en zoete specerijen.
Smaak: Zacht en warm, fruitig en kruidig.
Afdronk: Lang en complex, fruit en specerijen.

Extra info Habitation Velier
Port Mourant, Forsyths, Hampden en Mount Gay: Habitation Velier is 's werelds enige reeks Pure Single Rums van stills en distilleerderijen die liefhebbers over de hele wereld als een referentiepunt gebruiken.

De term Pure Single Rum definieert een rum uit een enkele distilleerderij, uitsluitend gedistilleerd in pot stills, dat wil zeggen in een traditionele discontinue alembica. Deze defenitie is afkomstig van de Gargano Rum classificatie, die inmiddels over de hele wereld wordt herkend en voornamelijk is gebaseerd op de distillatiemethode. Hoewel niet algemeen bekend, zijn Pure Single Rums de zuiverste rumsoorten van suikerriet en het bijproduct melasse.

Het idee achter het Habitation Velier-project is om de consumenten voor te lichten en de ambachtelijke distillatie, de kunst en de technieken van de distilleerder te promoten. Elke expressie, met zijn eigen unieke kenmerken, belichaamt een origineel project, een "wereldpremière" voor elke distillerderij.

De vintage Pure Single Rums zijn volledig gerijpt in een tropisch klimaat, hetgeen zorgt voor een natuurlijke, versnelde veroudering in vergelijking tot de Europese rijping, het gaat wel ten koste van de geproduceerde hoeveelheid. Alle Habitation Velier rums worden barrel proof gebotteld, zonder koude filtering en zonder toevoeging van elementen die niet afkomstig zijn van de distillatie.
€ 99,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Barbados
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
59% vol
Kleur
Goud
Geur
Fruit, vanille en zoete specerijen.
Smaak
Zacht en warm, fruitig en kruidig.
Afdronk
Lang en complex, fruit en specerijen.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review